25 februarie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

LA OINACU, PROMISIUNILE DE PE ”HÂRTIE” DEVIN, PE ZI CE TRECE, REALITATE… (FOTO)

Noi obiective îndeplinite sunt anunțate, periodic, de primarul comunei Oinacu, Fabian Țîrcă.

Luni, acesta vorbește, într-o postare pe pagina sa oficială, despre cele mai recente realizări:

”Sunt bucuros să vă anunț faptul că, unul dintre obiectivele importante de la preluarea mandatului, acela de a realiza o sală de sport modernă în comuna Oinacu, se apropie de a deveni realitate. Mai exact, am demarat lucrările la Sala de Sport, ce va avea 180 de locuri în tribună, și care va permite tinerilor și copiilor din comună, să practice aproape orice sport, finalizarea sălii fiind preconizată pentru finalul acestui an.

Un alt proiect extrem de important, la nivelul comunității noastre, este realizarea unui dispensar uman modern, care va avea patru cabinete medicale, fiecare fiind dotat cu aparatura necesară: două cabinete de medicină de familie, un cabinet stomatologic și unul pentru specializarea pediatrie. Lucrările acestui dispensar au demarat recent și îndrăznesc să spun că, la finalizare, probabil, acest dispensar va fi unul dintre cele mai moderne din județul nostru.
Pe de altă parte, s-au finalizat lucrările la Capela din satul Braniștea, unde, pe lângă cele două camere mortuare, avem o sală de mese, grupuri sanitare, toate moderne și cu dotări conform legislației în vigoare.
O altă investiție extrem de importantă pentru comunitatea noastră este modernizarea rețelei electrice din comună. Astfel, prin instalarea de cabluri torsadate și prin montarea a două transformatoare de mare putere și schimbarea branșamentelor, s-a reușit atât modernizarea rețelei de iluminat public, cât și cea a alimentării locuințelor din comună cu energie electrică. Odată cu finalizarea acestor lucrări, în mod sigur nu vom mai avea problemele din ultimii 30 de ani, din cauza deselor întreruperi de curent.
O altă lucrare importantă demarată în comuna noastră este cea legată de amenajarea de trotuare și montarea de mobilier stradal nou în satul Oinacu, pe marginea DJ 507, lucrări ce vor da un aspect mai frumos localității.
În perioada următoare, vom demara alte cinci proiecte importante pentru comuna noastră, despre care vom vorbi la momentul potrivit.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER