18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

LE-A ”BIFAT” PE TOATE: BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS CONDUCEA O MAȘINĂ CU PLĂCUȚE DE ÎNMATRICULARE RETRASE…

Un bărbat de 35 de ani din municipiul Giurgiu este cercetat penal după ce a fost depistat cu o alcoolemie de 1,34 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat, nu poseda permis de conducere, iar autoturismul condus avea plăcuţele de înmatriculare retrase.

„Poliţiştii rutieri au depistat, în seara zilei de sâmbătă, pe strada Tineretului din municipiul Giurgiu, un bărbat de 35 de ani în timp ce conducea un autoturism. Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,34 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a informat duminică IPJ Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, autorităţile au constatat faptul că bărbatul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus avea plăcuţele cu numărul de înmatriculare retrase.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul ale cărui plăcuţe cu numărul de înmatriculare au fost retrase.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER