20 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

LE-A VENIT RÂNDUL: PESTE 400 DE ANGAJAȚI AI DGASPC, VACCINAȚI PÂNĂ MARȚI

120 salariați din centrele rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu au fost vaccinați împotriva Covid-19, sâmbătă, 9 ianuarie 2021. Administrarea dozelor de vaccin a avut loc la Spitalul Județean Giurgiu și la Spitalul orășenesc Bolintin Vale.

Vaccinarea va continua și în zilele următoare iar până marți, 12 ianuarie 2021, vor fi vaccinați toți cei 403 salariați ai structurilor rezidențiale pentru copii, centrelor pentru persoane adulte cu handicap și căminelor pentru vârstnici din cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu care au optat pentru vaccinarea anti- Covid 19 și au fost înscriși pe listele de vaccinare.

Salariații înscriși pe listele de vaccinare își desfășoară activitatea în casele de tip familial, apartamentele pentru tineri, Complexul de servicii sociale și locuințele protejate din municipiul Giurgiu, centrele pentru adulți cu dizabilități din Izvoarele, Valea Bujorului, Oinacu, Tântava și Grădinari, precum și căminele pentru persoane vârstnice din localitățile Oncești, Mironești și Hotarele.

Am reușit să organizăm într-un timp foarte scurt vaccinarea salariaților din structurile rezidențiale pentru copii, pentru adulți cu dizabilități și vârstnici, planificarea pe zile și ore fiind făcută astfel încât să nu fie afectate turele de la locurile de muncă și ținând cont și de disponibilitatea salariaților. În cursul zilei de astăzi, la Spitalul Județean Giurgiu au fost vaccinați 75 de salariați din cadrul  caselor de tip familial și locuințelor protejate din orașul Giurgiu iar la spitalul din Bolintin Vale au fost vaccinați 45 salariați ai Centrului de abilitare și reabilitare  pentru persoane adulte cu dizabilități din localitatea Tântava”, a declarat Cătălin Lupu, director general al D.G.A.S.P.C. Giurgiu.

 

 

 DGASPC Giurgiu

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER