16 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

LIDERUL PNL GIURGIU, DAN MOTREANU: ”PREȘEDINTELE MARCEL CIOLACU ÎNCURAJEAZĂ LIDERII DIN EȘALONUL 2-3 SĂ ATACE PNL!”

Primvicepreședintele PNL Dan Motreanu sugerează că atacurile venite dinspre PSD, din partea unor lideri locali, au fost coordonate de președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Este destul de dificil să avem o colaborare bună cu PSD in toate județele, chiar dacă am găsi un numitor comun pentru multe lucruri care ne despart, atâta timp cât Președintele PSD Marcel Ciolacu îi încurajează pe unii dintre reprezentanții săi în teritoriu să îi atace pe miniștrii PNL și pe reprezentanții administrației locale PNL.

Este exclus ca șeful unei organizații slabe a PSD, cum este cea de la Giurgiu, să atace într-o postare trei miniștri ai PNL, si nu este prima dată, si nu doar pe ministrii PNL. Altădată și pe reprezentanții PNL din conducerea Consiliului Județean Giurgiu, fără să aibă aprobarea Președintelui sau a conducerii centrale PSD.

Președintele PSD Giurgiu , cel care a pierdut CJ în alegerile locale din 2020, a fost ales de curând în funcție , dar asta doar după ce a primit aprobarea de la conducerea centrală a PSD – așa este la PSD acolo unde au lideri slabi, prin urmare este încă în „evaluare” pentru a rămâne președinte de organizație a PSD pentru alegerile din 2024. Din acest motiv, dați-mi voie să cred că a avut avizul Președintelui Ciolacu sau a conducerii Centrale PSD pentru a ataca pe cei 3 miniștri PNL”, a declarat primvicepreședintele PNL Dan Motreanu, pentru Digi24.ro.

„După cum vedeți, este o diferență foarte mare între ceea ce declară Președintele PSD și acțiunea sa politică. Este o diferență foarte mare între abordarea premierului Ciucă – care niciodată nu a încurajat atacurile în coaliție, dimpotrivă a preferat să nu răspundă atunci când a fost atacat el sau PNL – și cea a lui Marcel Ciolacu care încurajeaza liderii din eșalonul 2-3 al partidului să atace miniștrii PNL sau să ii încurajeze să facă oferte pentru „atragerea” unor primari PNL. Prin urmare, în aceste condiții, este greu să vorbim despre o colaborare unitară la nivelul tuturor județelor între PNL si PSD”, a mai punctat primvicepreședintele PNL Dan Motreanu pentru sursa citată.

Context

Președintele PSD Giurgiu, Marian Mina, a precizat sâmbătă pe pagina sa de Facebook într-un mesaj pentru „capetele înfierbântate de la PNL”. În postare, social-democratul îi acuză pe liberali că „jumătate dintre miniștrii” lor sunt cu probleme, dând exemplul ministrului de Interne, Lucian Bode, ministrului Jusiției, Cătălin Predoiu și pe cel al ministrului Energiei, Virgil Popescu.

www.stiripesurse.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER