18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

LIDERUL PNL GIURGIU, DAN MOTREANU, PREZINTĂ ECHIPA CU CARE LIBERALII INTRĂ ÎN ALEGERILE PARLAMENTARE

Ne prezentăm în fața giurgiuvenilor cu o echipă puternică de candidați pentru Parlamentul României, o echipă formată din profesioniști în domeniile lor. Avem o echipă care este alături de fiecare primar și comunitate. Este o echipă care a dovedit deja ca este deschisă dialogului cu cetățenii, cu comunitățile.

La alegerile locale din 9 iunie, cetățenii din județul Giurgiu au ales proiectele PNL, au ales dezvoltarea. PNL a câștigat președinția CJ Giurgiu, prin Toma Petcu, primăria municipiului Giurgiu, prin Adrian Anghelescu, și primăriile din alte 43 de localități din județ. Acum, giurgiuvenii vor fi reprezentați și în Parlament de o echipă puternică.

Vrem o campanie serioasă, axată pe proiecte si soluții pentru cetățenii din județul Giurgiu. Avem candidați care au terminat școala la timp, toți au profesii precum economist, jurist, cadru didactic la ASE, profesor de limba română, inginer, au realizări în profesiile lor, sunt buni profesioniști în administrație.

Județul Giurgiu trebuie să meargă înainte și o poate face doar cu oameni bine pregătiți. Sunt oameni tineri, oameni pregătiți pentru o competiție electorală care presupune o mare experiență, responsabilitate, dialog cu cetățenii.

Este o echipă care a obținut finanțări pentru proiecte importante, precum redeschiderea căii ferate directe dintre Giurgiu și București, construirea unor secții noi și moderne de oncologie și neurologie în județul Giurgiu sau pentru campusul dual liceal și universitar din Giurgiu.

SENAT

Maria Gabriela Horga este un adevărat profesionist, economist, cadru didactic universitar, fost deputat ales și implicat în Giurgiu, în special în atragerea de fonduri pentru județ. În ultimul an, Gabriela Horga a confirmat în funcția dificilă de vicepreședinte al ASF pentru piața de capital, contribuind la îmbunătățirea rapidă a legislației privind piața de capital românească și câștigând aprecierea mediului de afaceri. A avut rezultate concrete, demonstrând eficiență într-o funcție executivă în care puțini au fost apreciați și au performat. Județul Giurgiu nevoie de o astfel de persoană competentă în conducerea Comisiei de buget a Senatului sau în Guvern, experiența sa fiind completată de activitatea sa de cadru didactic universitar la ASE Bucuresti, deputat de Giurgiu și vicepreședinte al Comisiei de buget din Camera Deputaților, secretar de stat la Cancelaria primului-ministru.

Adrian Anghelescu a condus cu profesionalism primăria municipiului Giurgiu, într-o perioadă grea, cu multe dificultăți, beneficiind de întregul sprijin al echipei PNL Giurgiu. Dificultățile din primul mandat nu i-au fost imputabile, fie că vorbim de datoriile lăsate de fosta administrație PSD, fie că vorbim de explozia prețurilor la energie, o problemă la nivel mondial. A făcut tot posibilul să le rezolve, aratând o determinare ieșită din comun.

Toma Petcu are notorietate, are încrederea cetățenilor, fapt dovedit la alegerile locale din 9 iunie, când a câștigat postul de președinte al CJ Giurgiu. Funcțiile deținute – ministru, deputat, senator și președinte de comisie în senat – îi dau atât o anvergură locală, cât și o anvergură națională. Va putea să fie un partener solid în relația cu Guvernul României, de unde vin fondurile cele mai importante pentru dezvoltarea județului Giurgiu.

Nicolae Enache este consilier județean în Giurgiu și face parte din Comisia Buget, Finanțe, Economie, Fonduri Europene și Mediu de Afaceri a Consiliului Județean. Are la activ patru mandate în CJ Ilfov, a fost întreprinzător în anii 90. Reprezintă zona de nord a județului și mediul de afaceri. Este de profesie tehnician în industria ambalajelor.

CAMERA DEPUTAȚILOR

Alexandru Andrei este jurist, este un parlamentar activ, fiind președintelele Comisiei pentru mediu și vicepreședintele Comisiei pentru transporturi și infrastructură din Camera Deputaților. Are o vastă experiență parlamentară, fiind extrem de implicat în dezvoltarea comunităților locale, fapt confirmat de toți primarii din Giurgiu. S-a implicat în atragerea de fonduri pentru proiectele din județul Giurgiu. La fiecare dezbatere a bugetului de stat, a depus amendamente în acest sens, împreună cu Gabriela Horga și Toma Petcu.

Aneta Matei este economist, este secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne și a fost unul dintre cei mai performanți prefecți ai județului Giurgiu. S-a implicat în gestionarea problemelor provocate de pandemie în județul Giurgiu. A încercat să rezolve problemele administrației locale prin dialog, fără a ține seama de culoarea politică a primarilor implicați. Este o bună practică la care din păcate s-a renunțat, după preluarea postului de către persoana propusă de PSD. Reprezintă zona de nord a județului.

Am ținut foarte mult ca pe listă să se regăsească și Alina Meclea, profesoară de limba și literatura română, tocmai pentru a demonstra că educația este un pilon important pentru PNL Giurgiu. Alina Meclea a condus proiecte importante privind îmbunătățirea calității învățământului din judet, combaterea abandonului școlar. Pe lângă activitatea sa în Parlament, s-a implicat și în oferirea de meditații gratuite.

Silviu Dumitrescu a fost viceprimar al municipiului Giurgiu, este antreprenor. A absolvit Facultatea de marketing din cadrul Academiei de Studii Economice, fiind administrator, director general, manager, director comercial administrativ la mai multe societăți comerciale.

Am dat credit tinerilor, pe lista aflându-se și doi reprezentanți ai TNL Giurgiu.

Valentina Ghețu are 34 de ani și este inginer geodez. Lucrează de în cadrul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Giurgiu, fiind o tânără bine pregătită și dedicată, într-un domeniu important pentru județul nostru.

Adrian Chiran are 26 de ani este licențiat în Științele comunicării, este președintele TNL Giurgiu. Are deja experiență politică și administrativă, fiind consilier al președintelui CJ Giurgiu, după ce a fost consilier la Ministerul Mediului.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER