18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

LOCAȚIE INEDITĂ PENTRU O NOUĂ CAMPANIE A CENTRULUI DE TRANSFUZII SANGUINE

Lipsa de sânge necesar spitalelor este o realitate cu care se confruntă zilnic atât medicii, cât și pacienții pentru care, în unele cazuri, o transfuzie face diferența dintre viață și moarte.

Situația nu este diferită nici la Giurgiu și, de aceea, Centrul de Transfuzii Sanguine organizează tot felul de acțiuni menite a impulsiona donarea de sânge.

O astfel de acțiune este programată sâmbătă, într-o locație inedită: Mănăstirea Comana.

Sub genericul ”Dă viață visurilor, donează sânge!”, Centrul de Transfuzie Sanguină Giurgiu  invită toți doritorii sâmbătă, 4 decembrie 2021, între orele 8-12, să doneze sânge în cadrul colectei mobile ce se va desfășura la Sfânta Mănăstire Comana.
Colecta mobilă are ajutorul și binecuvântarea părintelui stareț al mănăstirii, Arhimandrit Dr. Mihail Muscariu și este sprijinită de Consiliul Județean Giurgiu.
”Suntem datori să menținem activ cercul vieții, de aceea, împreună cu familia, prietenii și cei apropiați mergem să dăruim o șansă la viață celor pe care nu-i cunoaștem, donând sânge la Mănăstirea Comana!” – este mesajul transmis de medicii de la Centrul de Transfuzii Sanguine Giurgiu.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER