27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

LOCURILE DE PARCARE DE REZIDENŢĂ, SCOASE LA LICITAŢIE ÎN TOATE CARTIERELE

După ce, în urmă cu câteva zile, anunţase că locatarii ANL-urilor de pe Portului pot depune documentele pentru licitaţia locurilor de parcare, Primăria anunţă acum că acest apel este valabil pentru toţi giurgiuvenii, indiferent de cartierul în care locuiesc:

„Nu doar proprietarii de autoturisme din Sos. Portului – bl. 1 ANL pot începe să-și depună documentele pentru închirierea unui loc de parcare, ci și restul proprietarilor interesați din toate celelalte zone ale municipiului. Între documentele solicitate se numără copia actului de identitate, actul de proprietate sau contractul de închiriere avizat de ANAF, copia certificatului de înmatriculare a autoturismului, certificat fiscal eliberat de Direcția de Impozite și Taxe Locale Giurgiu din care să reiasă că nu figurează cu datorii la bugetul local, declarație pe propria răspundere că nu deține garaj amplasat pe domeniul public.

Anunțul ce cuprinde documentele necesare, precum și modelul de cerere pentru atribuirea locurilor de parcare se regăsesc mai jos:

ANUNȚ PENTRU DEPUNEREA DOCUMENTELOR

CERERE TIP

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER