18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MĂDĂLINA CIOBANU ANDREI – MESAJ CĂTRE COLEGII DE BREASLĂ, DE ZIUA AVOCATULUI

În 1998, avocații din România, întruniți într-un congres, stabileau că în fiecare an, pe 24 iunie este celebrată Ziua Avocatului Român, o zi care nu reprezintă nu este doar o sărbătoare a profesiei, ci și o recunoaștere a eforturilor și sacrificiilor făcute de avocați în slujba dreptății.

Anul acesta, unul din cei mai titrați avocați giurgiuveni – Mădălina Ciobanu Andrei – transmite un mesaj de suflet tuturor colegilor de breaslă, de Ziua Avocatului:

 „Astăzi, mai mult ca oricând, este momentul să reflectăm asupra rolului crucial pe care îl avem în apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor.

Profesia de avocat nu este doar o carieră, ci o chemare de a servi adevărul și justiția. Fiecare caz pe care îl preluăm, fiecare client pe care îl reprezentăm, adaugă o nouă filă în povestea noastră profesională și contribuie la consolidarea statului de drept.

Avocatura înseamnă responsabilitate, dedicare și integritate. În aceste vremuri provocatoare, suntem chemați să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor și să apărăm cu fermitate valorile fundamentale ale societății.

Doresc tuturor colegilor avocați mult succes, putere și determinare în misiunea noastră comună. La mulți ani, avocați români!”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER