3 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

MĂLDĂRĂȘANU – NOUL ”PRINCIPAL” AL ASTREI

Este anunțul făcut de club, duminică, pe pagina oficială:

”Prim-divizionara Astra îşi va relua luni – 11 iunie pregătirile în vederea sezonului 2018-2019, la Ploieşti, pe stadionul cu acelaşi nume din cartierul “9 Mai”, reunirea fiind programată de la orele 17,00.

Echipa Astra Giurgiu va avea un nou colectiv tehnic în noul sezon, Marius Măldărăşanu fiind ales ca antrenor principal, după ce a condus, în ultimii doi ani, „satelitul” din Liga a III-a al clubului nostru.

Fostul internaţional român, plecat în fotbalul „mare” de la Petrolul Teleajen (a jucat apoi la Petrolul Ploieşti, Rapid, Besiktas – Turcia şi FC Braşov)  va fi ajutat în prima sa „experienţă” ca antrenor de prim –eşalon  de Bogdan Argeş Vintilă, Laurenţiu Costache (şi el fost secund la Astra 2) şi Ionuţ Boşneag, staf-ul urmând să fie completat şi cu un preparator fizic.

Astra are în program efectuarea vizitei medicale, miercuri 13 iunie, apoi, pe 16 iunie se pleacă în primul cantonament, la Poiana Braşov (care va dura până în 26 iunie). Din 29 iunie, prim-divizionara va efectua un turneu în Slovenia, la Zrece, stagiu care se va încheia în 13 iulie.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER