18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MANDAT DE ARESTARE PENTRU AUTORUL ACCIDENTULUI MORTAL, SOLDAT CU TREI VICTIME

În urma accidentului rutier produs în data de 26 mai a.c., de către un tânăr de 24 de ani,  în urma căruia 3 persoane au decedat, Judecătoria Bolintin Vale a dispus față de conducătorul auto, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Duminică, 26 mai a.c., ora 09.50, pe Drumul Național 61, la km 9+200, în comuna Milcovățu, județul Giurgiu, s-a produs un accident rutier, în urma căruia trei persoane au decedat.

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Crevenicu, județul Teleorman, în timp ce conducea  un autoturism, pe fondul altor preocupări de natura a-i distrage atenția, coroborat cu viteza excesivă, a pierdut controlul asupra autoturismului lovind două capete de podeț, fiind ulterior proiectat într-un stâlp electric din beton pe care l-a rupt, apoi s-a răsturnat în afara parții carosabile.

În autoturism se aflau 5 peroane, dintre care 3 tineri de 17, 25 și 27 de ani au decedat, iar ceilalți doi tineri, conducătorul auto de 24 de ani și alt tânăr de 27 de ani, ambii din comuna Crevenicu, județul Teleorman, au fost răniți, fiind transportați la Spitalul Universitar de Urgență București pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii din cadrul serviciului Rutier, s-a stabilit faptul că tânărul de 27 de ani, conducătorul autoturismului, avea o alcoolemie de  peste 2 la mie.

Astfel, în ziua de 29 mai a.c., s-a dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore, care a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu, iar astăzi, 30 mai a.c., Judecătoria Bolintin Vale a dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER