18 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MANDAT DE REȚINERE PENTRU ȘOFERUL CE A PROVOCAT ACCIDENTUL MORTAL DE MIERCURI

Un bărbat de 31 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore după ce, pe fondul consumului de alcool și neadaptării vitezei la condițiile de drum, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, rezultând decesul unei tinere, pasager al autoturismului.

Miercuri, 27 februarie a.c., în jurul orelor 20.15, un tânăr de 31 ani, din comuna Florești-Stoenești, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe DC 148,  având direcția de mers Stoenești către Florești, nu a adaptat viteza la condițiile de drum ( curbă), a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul unei tinere de 26 ani, din comuna Florești-Stoenești, județul Giurgiu, pasageră pe scaunul dreapta față al autoturismului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,78 alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Centrul de Permanență Medical Florești în vederea recoltării probelor biologice de sânge în vederea stabilii alcoolemiei.

Față de tânărul de 31 ani, s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui autoturism cu alcoolemie peste limita legală.

Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legală – anunță Poliția Giurgiu, într-un comunicat oficial.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER