27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MARATOANE DE VACCINARE ÎN WEEK-END, ÎN CINCI LOCALITĂȚI ALE JUDEȚULUI

În perioada 28.05. – 30.05.2021, Instituţia Prefectului Judeţul Giurgiu şi Direcţia de Sănătate Publică Giurgiu, în parteneriat cu Primăria oraşului Mihăileşti, cu primăriile comunelor Băneasa, Comana, Colibaşi, Singureni şi cu personalul medical al centrelor de vaccinare, vin în sprijinul cetăţenilor care doresc să se imunizeze împotriva virusului SARS-CoV-2, prin organizarea de maratoane de vaccinare chiar în localităţile menţionate, fără a fi necesară programarea prealabilă în platforma electronică de vaccinare.

Sub sloganul „Ducem vaccinarea mai aproape de oameni!”, maratoanele de vaccinare îşi deschid porţile către cetăţeni, oferindu-le posibilitatea de a se proteja şi de a-i proteja pe cei dragi de virusul SARS-CoV-2 şi, astfel, de a reveni cu toţii, cât mai curând, la normalitate.

Giurgiuvenii POT şi VOR să se vaccineze, demonstrând că le pasă de sănătatea lor!

Instituția Prefectului Giurgiu

Potrivit programării făcute de autorități, Băneasa este prima comună în care se organizează maraton de vaccinare în acest week-end; doritorii se vor putea vaccina – fără programare – vineri, 28 mai, începând cu ora 9.00, la dispensar, vaccinul folosit fiind Pfizer.

Sâmbătă, se organizează vaccinare la Comana – Școala gimnazială, cu începere de la ora 9.00 – unde va fi folosit, de asemenea, vaccinul Pfizer și la Dărăști – Cabinet CMI dr. Balotă, ora 8.00 – unde se va folosi Moderna

Duminică, 30 mai, acțiunea ajunge în alte trei localități: Colibași – cabinetul medical din incinta Primăriei, ora 9.00 vaccin Pfizer, Singureni – incinta Primăriei, ora 10.00, Moderna și Popești – școala gimnazială, ora 8.00, Moderna

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER