24 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”MARATONUL DUNĂRII” – O ACȚIUNE REUȘITĂ LA GIURGIU

Peste 800 de cicliști amatori și profesioniști s-au întrecut pentru un loc pe podium weekend-ul acesta la Maratonul Dunării, eveniment organizat de Riders Club, cu sprijinul Consiliului Județean Giurgiu!
Startul a fost dat chiar de președintele Federației Române de Ciclism, Cătălin Alexandru Sprînceană, alături de președintele Consiliului Județean, Dumitru Beianu.
Cel mai tânăr participant, care nu a împlinit încă vârsta de 5 ani, a participat pe traseul de 19 km și a terminat cursa în2 ore și 55 de minute. Au fost 4 participanți cu vârsta între 4 și 5 ani.
Cel mai în vârstă participant va împlini anul acesta 71 de ani și a participat pe traseul de 19 km, ajungând la finish în puțin peste 1 oră.
Cei mai buni copii care au luat startul în cursele competitive de pe traseul de 19 km au fost:
– 5-7 ani, baieti: Locul 3 – Matei Nacu, Locul 2 – Toma Basalic, Locul 1 – Radu Stefan Parcata;
– 5-7 ani, fete: Locul 3 – Anna – Raisa Stan, Locul 2 – Ana Constantinescu, Locul 1 – Eva – Valentina Rusu;
– 8-10 ani, baieti: Locul 3 – Andi Munteanu, Locul 2 – Filip Sisiiac, Locul 1 – Octavian Ioan Dragomir;
– 8-10 ani, fete: Locul 3 – Emilia Vladau, Locul 2 – Maya Chiritescu, Locul 1 – Amalia Maria Dragomir;
– 11-13 ani baieti: Locul 3 – Radu Alexandru Cioanca, Locul 2 – Andrei Eremia, Locul 1 – Patrick Nechifor Alupei;
– 11-13 ani fete: Locul 3 – Maia Alexandra Rugina, Locul 2 – Ana Vaduva, Locul 1 – Diana Anorocioaei.
Cei mai buni cicliști de pe traseul de 49 km au fost:
– La categoria masculin, s-au evidențiat: Locul 3 – Orlando Gheorghe, Locul 2 – Alexandru Andrei Ilie, Locul 1 – Alin Toader;
– La categoria feminine, s-au evidențiat: Locul 3 – Alexandra Gabriela Mihordea, Locul 2 – Stefania Manta, Locul 1 – Raissa Costea.
Clasamentele finale și rezultatele complete ale evenimentului sunt disponibile online, pe pagina de prezentare RidersClub.ro: https://www.ridersclub.ro/…/comp…/maratonul-dunarii-2023
Tradusă în cifre, ediția 2023 a evenimentului Maratonul Dunarii, înseamnă, în total, mii de ore de muncă ale unei echipe formate din peste 100 de persoane care au fost prezente atât la zona de start / finish, organizată în orașul Giurgiu, cat și pe traseu. Alaturi de echipa principală au participat, plini de entuziasm și dăruire, 60 de voluntari.
CONSILIUL JUDEȚEAN GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER