25 februarie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MARȚI ÎNCEP ZILELE ORAȘULUI

În acest an, ziua de 23 aprilie, dată la care toți creștinii ortodocși îl prăznuiesc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință, coincide cu sâmbăta ce precede duminica Paștelui. Având în vedere împrejurările, toate manifestările ocazionate de sărbătorirea și de prăznuirea acestei zile au fost reorganizate pentru o dată ulterioară.
Astfel, Biserica Ortodoxă va săvârși slujba de pomenire în cinstea patronului spiritual al orașului Giurgiu, în data de 25 aprilie, a doua zi de Paște, la Catedrala Episcopală ”Adormirea Maicii Domnului”, iar municipalitatea va organiza Zilele municipiului Giurgiu în perioada 27 aprilie – 1 mai.
Giurgiuvenii se vor putea bucura de concerte în aer liber, activități de recreere și agrement, dar și de prezența la Giurgiu a unor artiști precum Pepe, Cabron, Claudia Pavel, Alexander F.Roberts Jr.*USA*, Noaptea Târziu, Adina Roșca și Cătălin Doinaș.
Toate activitățile cultural-artistice și recreative dedicate zilelor municipiului Giurgiu sunt organizate de Centrul Cultural ”Ion Vinea”, fără nicio alocare financiară de la bugetul local.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER