1 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

MAȘINĂ CĂUTATĂ ÎN GERMANIA – CONFISCATĂ ÎN VAMA GIURGIU DE POLIȚIA DE FRONTIERĂ

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat un autoturism ce figurează ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autorităţile germane. 

La data de 03.05.2022, în jurul orei 19.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de ieșire din țară , s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetăţean bulgar, în vârstă de 34 de ani, conducând  o autoutilitară marca FORD model TRANZIT, pe a cărei platformă era transportat un autoturism marca DACIA,  model LODGY.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autoturismul sus-menţionat se afla în atenția autorităților din Germania, figurând ca bun căutat pentru confiscare.

Şoferul autoutilitarei a declarat poliţiştilor că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul respectiv se afla în litigiu, acesta intenționând să-l ducă în Bulgaria pentru reparații urmând să-l transporte ulterior în Germania proprietarului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire la infracțiunea de furt”, iar autoturismul, în valoare de 30.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

 

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Subinspector de poliție

Raluca DUMITRACHE

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER