18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MĂSURI SPECIALE ÎN VAMĂ: ARTERĂ DEDICATĂ EXCLUSIV TRANSPORTURILOR DE PRODUSE PERISABILE

În urma ședinței de lucru desfășurată în data de 11.06.2024, la sediul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, cu participarea șefului Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, comisar șef Chiran Viorel, reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu și reprezentanți din partea conducerii Direcției Regionale Poliția de Frontieră Ruse și a Direcției Regionale de Poliție Ruse, s-a stabilit că, începând cu data de 17.06.2024,  să fie operaționalizată câte o arteră pe sens, dedicată special transportului cu produse perisabile, pasări și animale vii, în PTF Giurgiu Ruse astfel:

pe sensul de intrare în România / ieșire din R. Bulgaria camioanele cu astfel de produse vor fi direcționate pe artera nr. XI,  prima artera din partea dreapta, de la specificul turisme

pe sensul de ieșire din România/ intrare în R. Bulgaria, camioanele cu astfel de produse vor fi direcționate pe artera nr. VIII, prima arteră din partea dreaptă, de la specificul camioane.

Pentru intrarea în România, arterele vor fi marcate și semnalizate corespunzător prin grija CNAIR, fiind separate de cele cu trafic normal.

Menționăm faptul că polițiștii de frontieră sunt pregătiți și mențin permanent legătura cu autoritățile bulgare pentru a îndruma participanții la trafic și a fi evitate blocajele în traficul transfrontalier.

Purtător de Cuvânt ITPF Giurgiu

Inspector de poliție

Raluca-Petronela Stan

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER