27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MECANIC AUTO, PILOT, JURIST SAU ECONOMIST – PRINTRE MESERIILE CELOR OPT CANDIDAȚI LA FOTOLIUL DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI

Un pilot, un mecanic auto pensionar, economişti, jurişti, un jandarm şi un sociolog sunt candidaţii înscrişi pe listele de candidaturi care au rămas definitive în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Giurgiu la alegerile locale din data de 9 iunie.

Potrivit BEM Giurgiu, pe listele de candidaturi definitive pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu sunt înscrişi opt candidaţi.

Anghelescu Adrian Valentin, pilot, primar al municipiul Giurgiu, este candidatul PNL pentru un nou mandat, Barbu Nicolae, economist, director general societate comercială, este candidatul PSD la Primăria municipiului Giurgiu, Câinaru Codruţ Victor, de profesie inginer şi director la o societate comercială, este candidatul USR.

Pe lista de candidaţi pentru Primăria municipiului Giurgiu se află şi o femeie, Ciobanu Liliana, sociolog, administrator societate, care candidează din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), Bratu Bogdan Laurenţiu, jurist, director la o unitate economică, este candidatul AUR, Ştefan Nicu, jurist, inspector programe europene, candidează din partea PMP, Guşă Gheorghe, jandarm pensionar, candidează din partea Blocului Suveranist Român (BSR) şi Iancu Petre, mecanic auto, pensionar, este candidat din partea Alianţei Etocrate pentru Reformă (AER).

Pentru Consiliul Local Municipal Giurgiu au rămas liste de candidaturi definitive din partea PNL, care are o listă completă de 27 de persoane, PSD, cu o listă de 26 de persoane, USR – 15 persoane, AUR – nouă persoane, PMP cu nouă persoane, Alianţa Etocrată pentru Reformă are o listă de 17 persoane, Blocul Suveranist Român are 12 candidaţi care vor să devină consilieri municipali şi PUSL are o listă completă de 27 de candidaţi.

Totodată, a fost constatată şi ordinea pe buletinele de vot din Circumscripţia Electorală municipală numărul 1 Giurgiu pentru alegerea primarului şi a consiliului local. Astfel, poziţia numărul unu a revenit USR, poziţia doi, PNL, poziţia trei, PSD, AUR, poziţia numărul patru, PUSL, poziţia numărul cinci, BSR, poziţia şase, PMP, poziţia şapte şi AER, poziţia numărul opt, aceeaşi ordine pe buletinele de vot fiind şi pentru Consiliul Local Municipal Giurgiu.

În municipiul Giurgiu vor fi organizate 48 de secţii de votare la alegerile locale din data de 9 iunie.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER