19 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MERCEDES CĂUTAT DE AUTORITĂȚILE FRANCEZE – GĂSIT DE POLIȚIȘTII DE FRONTIERĂ LA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat un autoturism marca Mercedes model A Classe, estimat la 20.000 de euro, care era căutat de către autoritățile din Franța.

În noaptea de 30.05.2021, în jurul orei 03.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean bulgar, în vârstă de 33 de ani, conducând o autoutilitară, pe a cărei  platformă transporta un autoturismmarca Mercedes model A Classe, deculoare gri.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză,  poliţiştii de frontieră  au efectuat verificări suplimentare, constatând astfel că acesta se afla în atenția autorităților franceze, figurând în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare.

Mijlocul de transport, estimat la o valoare de aproximativ 98.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Giurgiu.

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

 

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Inspector principal de poliție

 

Roxana POPAZU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER