27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MINISTRUL RĂZVAN CUC: „AM DERANJAT GRUPURI DE INTERESE IMENSE!”

Deşi, pe tot parcursul acestei veri, a fost în controale pe şantierele din ţară, ministrul Răzvan Cuc a vorbit mai puţin despre activitatea sa şi despre atacurile a căror ţintă a fost. Joi, acesta a revenit în mediul virtual, cu o postare extrem de interesantă:

„Am vazut ca multi dintre cei care au vizionat aceasta filmare facuta la inspectia de pe Centura orasului Tecuci sunt, brusc, oripilati de cuvantul „spaga”.

Poate au trait in alta tara, dar, din pacate, multe dintre lucrurile care NU s-au facut in Romania, printre care si autostrazile, au avut la baza interesele personale ale unor angajați.

Stiu ca sunt tinta multora pentru ca am deranjat grupuri de interese imense (o filmare facuta in IUNIE, abia acum e rostogolita cu un mesaj eronat). Mai ales a unor constructori care nu fac nimic si care tremura ca le vor fi reziliate contractele de zeci si sute de milioane de euro platite din banii romanilor. Nu e de mirare ca-si trimit vasali la portile ministerului, care n-au reusit sa treaca pragul de aproape 9 luni. 

Pentru cei care au urechi sa auda, ascultati tot dialogul cu constructorii de pe santier:
– cine nu-si face treaba pleaca acasa! – Sunt hotarat sa merg pana la capat pentru a cheltui cu responsabilitate si folos banii romanilor in constructia de autostrazi!

Am scos la licitatie tronsoane importante, printre care si vestitele Pitești-Craiova, Sibiu- Pitesti și multe alte obiective majore.

Voi continua sa lucrez doar in interesul romanilor!”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER