18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MINISTRUL RĂZVAN CUC, DIN NOU ÎN INSPECŢIE PE ŞANTIER. CONSTATĂRILE: DEZAMĂGITOARE! (VIDEO)

Atunci când depunea, pentru a doua oară, jurământul ca ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc promitea că această vară va însemna, pentru el, o continuă „mişcare” spre şi pe şantierele deschise prin toată ţara. Şi se ţine de cuvânt, astfel că vizitele inopinate continuă.

Miercuri, acesta a fost prezent pe şantierul autostrăzii Lugoj-Deva, unde, din păcate, a ajuns la concluzii dezamăgitoare. Iată ce spune ministrul Cuc despre această vizită pe pagina sa  de facebook:

Am promis ca merg pe teren si ma tin de cuvant! Astazi am inspectat inopinat lucrarile Autostrazii Lugoj-Deva si am constatat, cu mare dezamagire, ca antreprenorii Tronsoanelor 2 si 3 se pot „lauda” doar cu o proasta mobilizare si cu o metodologie deficitara, cauzata de carpeli interminabile.

Nu voi accepta asemenea situatii si nu vreau fac niciun fel de concesii. Daca cei doi antreprenori, italian si spaniol, nu au cum sa respecte termenele de finalizare ale lucrarilor, voi rezilia contractele cu aceștia si voi cauta firme seriose in domeniu. Situatia, de pe Lotul 4 al Autostrazii, se prezinta in parametrii normali, iar antreprenorul roman a reasumarea termenului de finalizare a lucrarii pentru finele lui 2017.

Avem nevoie de autostrazi si de respectarea termenilor din contractele incheiate. Vremea amanarilor s-a incheiat!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER