27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MITINGUL PROGRAMAT MARȚI SEARĂ NU A PRIMIT APROBARE DE LA PRIMĂRIE

Este anunțul făcut, printr-un comunicat de presă, de Poliția Locală, care precizează că marți dimineață s-a întrunit Comisia de Ordine Publică, ai cărei membri au analizat cererea depusă luni de organizatorii protestului programat marți seară.

Potrivit Poliției Locale, s-a stabilit că cererea nu poate fi aprobată, ”întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și conținut prevăzute de Legea 60/1991 R”.

”Poliția municipiului Giurgiu, Poliția Locală Giurgiu, Inspectoratul Județean de Jandarmi și Primăria municipiului Giurgiu au luat în considerare prevederile art. 39 din Constituția României, cu privire la dreptul fundamental al cetățeanului de a se întruni și manifesta în mod pașnic, fiind alături de toți cetățenii dornici de a-și manifesta opiniile, sunt pregătite pentru orice acțiune ce s-ar desfășura pe raza municipiului, fie ea și spontană, în așa fel încât toți cetățenii – participanți sau nu – să fie în siguranță, iar bunurile aflate pe domeniul public să nu aibă de suferit.

Facem un apel pe această cale ca orice activitate de genul acesta să se desfășoare în mod pașnic și civilizat”! – este mesajul transmis de Poliția Locală.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER