27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MOARTE LA SPITALUL JUDEȚEAN. POLIȚIA FACE CERCETĂRI

Poliţiştii giurgiuveni efectuează cercetări după ce un bărbat în vârstă de 70 de ani, care se era internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, a căzut de la etajul al treilea al clădirii şi a decedat.

„Noi am fost anunţaţi duminică, de medicul de gardă de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Giurgiu, că a fost constatat decesul unui bărbat în vârstă de 70 de ani din localitatea Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, care a căzut de la etajul al treilea al spitalului. Trupul bărbatului decedat a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean în vederea efectuării necropsiei iar poliţiştii, împreună cu procurorul de caz, efectuează cercetări pentru moarte suspectă şi pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs decesul bărbatului, fiind luată în considerare şi varianta sinuciderii”, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.

Bărbatul în vârstă de 70 ani era internat la secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, situată la etajul al treilea al clădirii, şi, conform martorilor, ar fi intrat la toaletă, închizându-se acolo, după care a căzut pe geamul de la baie.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER