16 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MOARTEA FOTBALISTULUI MARIO DRAGHIA, CERCETATĂ DE POLIȚIE

Dispariția fotbalistului giurgiuvean Mario Draghia, la numai 35 ani, este subiectul unui dosar penal deschis de polițiști, după ce aceasta a fost găsit mort în prorpiul apartament luni seară.

Agenția de presă Agerpres notează: ”Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, după ce un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost găsit decedat în locuinţa sa din municipiul Giurgiu, au informat miercuri reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

„Aseară, la orele 21.00, un tânăr în vârstă de 22 de ani a sunat la 112 şi a anunţat că un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost găsit inconştient în apartamentul în care locuia, într-un bloc din cartierul Tineretului. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Giurgiu care a încercat resuscitarea acestuia, dar fără rezultat, în final fiind constatat decesul. Acum poliţiştii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă şi efectuează cercetări cu privire la condiţiile în care a survenit decesul”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Giurgiu pentru a se stabili cauza morţii. 

Din spusele martorilor bărbatul locuia cu părinţii şi ar fi fost găsit lovit, legat şi în stare de inconştienţă. 

Poliţiştii susţin că nu au constatat urme de violenţă pe trupul victimei, în urma primelor cercetări efectuate”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER