29 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MOBILIZARE DE FORȚE LA IEȘIREA DIN MIHĂILEȘTI: ACCIDENT CU PATRU VICTIME

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier ce s-a produs, azi-noapte, la ieșirea din orașul Mihăilești. În eveniment au fost implicate două autoturisme – anunță, duminică dimineață, pompierii de la ISU.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Stației Mihăilești, cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, trei ambulanțe SAJ și Poliția.

Două femei și doi bărbați, conștienți și cooperanți au fost transportați la spitale din capitală. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Pentru a preveni astfel de evenimente, ISU Giurgiu recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte toate regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și din aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER