27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MOBILIZARE GENERALĂ A AUTORITĂȚILOR, LA SCURT TIMP DUPĂ ÎNCEPEREA NINSORII

Deși este sâmbătă, autoritățile anunță că au început rapid intervențiile pentru deszăpezire, atât pe străzile din oraș, cât și pe drumurile de pe raza județului.

Astfel, Primăria Giurgiu anunță, în jurul orei 18:

”În prezent, având în vedere precipitațiile sub formă de ninsoare Primăria municipiului Giurgiu prin Giurgiu Servicii Publice acționează cu utilaje pentru împrăștierea de material antiderapant (amestec sare/nisip), pe arterele principale și trotuarele din oraș.

De asemenea, pentru degajarea traficului și pentru facilitarea intervenției utilajelor, Direcția Poliției Locale a dispus deschiderea circulației rutiere, începând cu ora 18:00, pe strada Mircea cel Bătrân (pietonala).
În funcție de evoluția vremii, se va acționa în consecință.”
Și președintele CJ, Dumitru Beianu, vorbește, pe pagina oficială, despre deszăpezirea drumurilor județene, făcând apel la giurgiuvenii care au alte informații decât cele oficiale să le facă publice, prin comentarii pe această pagină:
” Utilajele Direcției Județene de Transport din subordinea Consiliului Județean Giurgiu au început activitatea de degajare a zăpezii de pe carosabil. Nu e rău, pentru zona de competență din jurul municipiului!
Monitorizăm și activitatea utilajelor de deszăpezire pe toate drumurile aflate in competența CJ, astfel încât zăpada să nu creeze probleme participanților la trafic.
Dat fiind faptul că, de prea multe ori, raportările din județ sunt contradictorii, vom organiza servicii de monitorizare, de-a lungul perioadelor critice, zi și noapte.
Avem personal, mașini, se găsește și bunăvoință!
Orice observații, nemulțumiri, critici, rog să ne fie transmise.
Vă asigur, ajută!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER