27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MOBILIZAREA PENTRU PROIECTUL ”DA, ȘI EU POT” DĂ ROADE

În urmă cu o săptămână, veneau la Giurgiu soții Gabi și Cristi Airinei, care făceau un apel către giurgiuveni să sprijine campania ”Da, și eu pot”, un proiect ce vizează sprijinirea copiilor cu diabet.

Am scris pe larg atunci despre acest proiect, iar mediatizarea a dat roade. La finalul campaniei de donații demarate pe o platformă a BCR, proiectul s-a clasat pe locul III (într-un top, deocamdată, provizoriu, care va fi definitivat pe 20 februarie), ceea ce înseamnă că BCR dublează suma strânsă din donații.

Cei mai înfocați susținători ai acestui proiect la Giurgiu sunt soții Iulia și Mihăiță Grigore, care s-au implicat activ în această campanie.

La finalul perioadei, colegul nostru, Mihăiță Grigore, a anunțat:

”Acum exact o saptamana organizam la Giurgiu o conferinta de presa ce avea ca subiect sprijinul pentru copii cu diabet insulino-dependent. Ieri, una dintre provocarile proiectului DA, SI EU POT, a avut un deznodamant fericit.
Proiectul a fost plasat pe locul 3 in cadrul Campionatului de Bine organizat de BCR! Asta inseamna ca suma de 250 milioane lei vechi va fi dublata de catre banca!

Cu siguranta acest lucru nu ar fi fost posibil daca giurgiuvenii nu s-ar fi mobilizat si-au donat cam 15% din suma initiala.

Va multumesc si imi scot palaria in fata voastra dragilor!

Si nu in ultimul rand vreau sa multumesc colegilor mei din media fara de care efortul de popularizare a acestei initiative nu ar fi ajuns la bunavointa domniilor voastre!

Continuam pe baricade iar pe 25 iunie sper ca giurgiuvenii sa arate inca odata ca DA. SI EI POT! Si sa sprijine initiativa celor doi soti Airinei care vor face turul tarii pe bicicleta in dorinta de a aduna fonduri pentru achizitia de senzori pentru sistemele de monitorizare continua.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER