27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MOD INEDIT DE A MARCA CENTENARUL, LA ȘCOALA ”SF. GHEORGHE”

”100 de cărți pentru 100 România” este titlul proiectului derulat de elevii ciclului primar de la Școala Gimnazială ”Sfântul Gheorghe. Potrivit directorului instituției, prof. Veronica Vlașcu, proiectul a avut ca scop marcarea Centenarului printr-o activitate cu implicarea tuturor elevilor ciclului primar, formarea deprinderilor de colaborare şi lucru în echipă, îmbogățirea fondului de carte al bibliotecii Școlii Gimnaziale ”Sfântul Gheorghe”, Giurgiu, din donații de carte.

Elevii au donat  323 de cărți, fapt ce demonstrează interesul copiilor și al părinților pentru acest proiect. Deși a fost un proiect derulat la nivelul ciclului primar, au existat și elevi de gimnaziu care au dorit să se alăture inițiativei.

Încheierea proiectului s-a realizat într-un cadru festiv luni, prin amenajarea unei expoziții cu cărțile donate, a unui panou cu impresii ale copiilor despre acest proiect și prin susținerea unui program artistic dedicat Zilei Naționale a României. Momentele artistice prezentate au încântat auditoriul care a aplaudat îndelung  prestațiile celor mici.

Activitatea a reunit toți cei  260 de copii ai ciclului primar, alături de învățătoarele lor și de bibliotecara școlii.

Copiii au fost răsplătiți cu diplome și bomboane, în ton cu sărbătoarea.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER