27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MOMENT SPECIAL LA CĂMINUL DE BĂTRÂNI DIN HOTARELE: SĂRBĂTOAREA UNEI CENTENARE

Cea mai în vârstă doamnă instituționalizată în centrele din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu a împlinit în data de 19 septembrie 2022, vârsta de 100 de ani.

Doamna Maria a fost sãrbãtoritã la începutul acestei săptămâni în Centrul pentru persoane vârstnice din localitatea Hotarele de salariații și beneficiarii de servicii sociale din acest centru, acolo unde a fost organizată o masã festivã în cinstea aniversãrii.

La împlinirea unui secol de viațã, doamna Măriuca, așa cum este alintată în căminul în care locuiește de  doi ani, a primit un tort din partea salariaților. Urãrile de bine și sãnãtate din partea vârstnicilor și salariaților din  cămin au creat o atmosferă emoționantă, în care și-au spus cuvântul duioșia  și  respectul.

Centrul pentru persoane vârstnice din Hotarele a fost dat în folosință în decembrie 2017. Este pentru prima dată când sărbătorim aniversarea unei persoane instituționalizate care a împlinit un secol de viață. Pentru că  noi, aici, salariați și vârstnici, suntem ca într-o familie, suntem importanți unii pentru ceilalți iar ziua de 19 septembrie 2022 a  fost o zi specială. Pentru noi este o încă o ocazie de a demonstra că le suntem alături, iar bucuriile lor sunt și ale noastre.Ne dorim ca și ceilalți  beneficiari de servicii sociale din centru, cei mai mulți având vârste de peste 80 de ani, să depășească vârsta de 100 de ani”, a declarat Marina Ceadârgeanu, șef al  centrului pentru persoane vârstnice  Hotarele.

 

D.G.A.S.P.C. Giurgiu

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER