17 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MOŞ CRĂCIUN A VENIT ŞI LA POLIŢIE. CE LE-A ADUS POLIŢIŞTILOR GIURGIUVENI?

Înaintea sărbătorilor de iarnă, poliţiştii giurgiuveni s-au „înoit” cu şapte maşini – atenţie, şoferi! – neinscripţionate! Iată ce spun, oficila, poliţiştii, despre „darul lui Moş Crăciun”:

„Săptămâna aceasta, 390 de autospeciale au intrat în dotarea Poliției Române. Autovehiculele au fost achiziționate în cadrul proiectului PolHumint și au fost repartizate la nivel național, urmând a fi folosite pentru activitatea operativă.

În această săptămână, 390 de autospeciale Dacia  ( 24 Duster și 366 Logan), ce vor fi folosite în activitățile operative, au fost repartizate structurilor teritoriale ale Poliției Române.

Întregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să poată beneficia de un plus de siguranță și de un serviciu polițienesc de calitate sporită.

Proiectul PolHumint este derulat de Poliția Română, în cadrul mecanismului Fondul pentru securitate internă și are ca obiectiv general eficientizarea fluxurilor informaționale din cadrul activității informative precum și valorificarea cu celeritate a datelor și informațiilor într-un mediu electronic integrat și securizat.

Vineri, 22 decembrie a.c., IPJ Giurgiu a fost înzestrat cu 7 autospeciale marca Dacia Logan, neinscripționate.

Prin dotarea cu aceste noi autospeciale, polițiștii giurgiuveni  vor fi mai prompți în intervenții și își vor desfășura activitatea în condiții ce vor conduce la creșterea capacității de acțiune, respectiv creșterea gradului de siguranță a cetățeanului.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER