24 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MOȘ CRĂCIUN… POLIȚIST A VENIT LA CÂTEVA FAMILII DIN BOLINTIN

Alimente şi alte produse de strictă necesitate au fost distribuite de către poliţiştii din cadrul Poliției oraș Bolintin Vale unor persoane aflate în dificultate, copii sau persoane nevoiaşe, cu prilejul Sărbătorilor de Crăciun.

Prin efortul comun, a fost colectată o sumă de bani, poliţiştii dorind să aducă un zâmbet pe faţa unei femei văduve, care îsi crește singură cei doi copii și a unei familii nevoiașe cu 3 copii, din localitatea Bolintin Vale.

De asemenea, polițiștii s-au deplasat la locuința unui tânăr, din localitatea Crivina, care a rămas paralizat, în urma unui eveniment rutier.

Prin aceste acţiuni, poliţiştii din cadrul Poliției oraș Bolintin Vale au adus o scânteie de lumina în viaţa acestora, contribuind la asigurarea unui minim necesar acelor care nu au parte numai de bucurii sau care sunt lipsiţi, în aceste zile, de dragostea şi căldura unei familii sau a celor dragi.

Sunt gesturi venite din suflet și acțiuni menite să aline suferința unor oameni cu care viața nu a fost atât de darnică.

Noi, polițiștii, le mulțumim pentru că ne-au dat prilejul să facem parte din această poveste care este, în esență, despre a dărui din suflet și cu sufletul din timpul, grija și iubirea față de cei de lângă noi.

IPJ GIURGIU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER