2 martie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”MULT ZGOMOT PENTRU NIMIC!” NICIUN CENTRU DE BĂTRÂNI SAU COPII NU A FOST ÎNCHIS, NICIUN MINUT!

Președintele Consiliului Județean, Dumitru Beianu: „Seria controalelor vizând centrele DGASPC Giurgiu s-a încheiat, comentariile și scenariile contradictorii continuă să circule.

Pentru toți cei mulți și de bună credință sunt de precizat următoarele aspecte:

  1. Niciun centru la care au descins echipele de control nu a fost vreun minut închis, niciun beneficiar mutat în altă parte.
  2. Niciun rezident, copil, adult cu dizabilități sau persoană vârstnică nu a fost identificat ca fiind neîngrijit, tracasat, agresat de personalul Direcției.
  3. Toate deficiențele constatate de reprezentanții instituțiilor de control nu au fost menționate la nicio vizită anterioară, dar sunt de înțeles prin prisma evenimentelor de la Voluntari. Toate au fost sau vor fi remediate, cu termene convenite.
  4. Cel mai important, niciun centru sau casă protejată nu este închis/ă, nici măcar cu activitatea suspendată, cum se afirmă, în mod neadevărat, în spațiul public. 

Consider utile aceste controale, chiar cu nuanțe de exagerare, pentru că așa au fost identificare două centre private cu deficiențe serioase în privința serviciilor oferite. Pentru aceste cazuri s-au impus măsurile anunțate de autoritățile centrale.

Mulțumesc conducerii DGASPC și tuturor angajaților mobilizați pentru remedierea urgentă a neregulilor constatate, mulțumesc și sponsorilor și binevoitorilor care ne-au ajutat și în trecut și și-au manifestat disponibilitatea de a ajuta din nou!”

facebook.com – Consiliul Județean Giurgiu

video Centrul Hotarele: https://www.facebook.com/100064974212539/videos/794747395473254

foto: Breaking News Giurgiu

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER