27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”NĂRAVUL DIN FIRE…” ÎNCĂ UN PROIECT BLOCAT DE PSD ÎN CONSILIUL JUDEȚEAN

Din păcate, pentru consilierii județeni PSD a devenit o obișnuință să se opună proiectelor promovate de conducerea Consiliului Județean, de cele mai multe ori, fără vreo motivație.

Cel mai recent exemplu este cel al ședinței de marți, 1 martie, când consilierii PSD s-au opus unui proiect prin care municipiul Giurgiu ar fi urmat să beneficieze de un centru cultural ultra-modern.

Reprezentanții PNL Giurgiu sunt cei care detaliază, pe pagina oficială a partidului:

”Un alt proiect a fost blocat de PSD Giurgiu.

Pe Ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliul Județean Giurgiu de ieri, 01 martie, a fost propus spre aprobarea consilierilor județeni proiectul cu numărul 2 privind exercitarea dreptului de preempțiune de către Județul Giurgiu pentru cumpărarea imobilului situat în municipiul Giurgiu, strada Ștefan cel Mare, nr. 14. Imobilul ar fi urmat să devină hub cultural de actualitate care ar fi urmat să fie dotat cu sisteme digitale moderne ce urmau să fie achiziționate cu fonduri nerambursabile provenite în principal din PNRR.

Din păcate inițiativa rămâne momentan doar la stadiul de proiect iar asta din cauza consilierilor județeni PSD care, fără nicio justificare, au blocat proiectul.

Se arată încă o dată faptul că pentru jocuri politice fără miză reprezentanții PSD Giurgiu în Consiliul Județean sunt dispuși să sacrifice proiecte importante pentru Giurgiu ceea ce este departe de a fi o abordare corectă față de giurgiuveni.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER