27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

NEŞTIUTA PARADĂ A MAŞINILOR DE EPOCĂ LA GIURGIU…

Dacă, în alţi ani, deja celebrul  – şi tradiţionalul – Raliu al maşinilor de epocă Bucureşti-Giurgiu era anunţat şi mediatizat cu mult timp înainte, anul acesta situaţia a fost cu totul alta. Nu numai că nu s-a ştiut mai nimic despre acest eveniment, şi mai mult decât atât, maşinile au mers doar până la Singureni, nu până la Giurgiu, cum s-a întâmplat, an de an, din 1907 încoace. Dar asta a fost săptămâna trecută…

Giurgiuvenii care au ajuns duminică, 1 octombrie, în Port au avut parte de o surpriză: mai multe frumoase „bătrâne doamne” – adică maşini de epocă – strălucitoare şi foarte bine îngrijite au „tras” în parcarea din Port, iar cei care erau, din întâmplare, acolo, au reuşit să le admire.

Nu se ştie, însă, despre ce acţiune a fost vorba – pentru că e greu de crezut că ar fi fost doar o plimbare spontană a deţinătorilor unor astfel de „bijuterii” – nici cine a organizat-o, la fel cum nu se ştie nici de ce nu a fost mediatizată, mulţi dintre cei care au vazut, ulterior, fotografii de la această acţiune pe facebook declarându-se dezamăgiţi că nu au ştiut că la Giurgiu vor veni maşini de epocă, pe care erau dornici să le admire.

foto: Ionut Preda – facebook.com

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER