luni , 2 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / „FURTUNĂ ÎNTR-UN PAHAR CU APĂ?”

„FURTUNĂ ÎNTR-UN PAHAR CU APĂ?”

Vestea că o femeie ar fi încercat să se sinucidă vineri dimineaţă într-un bloc din Tineretului a făcut rapid înconjurul oraşului. Anunţul era făcut de cei de la ISU, care spuneau că au fost sesizaţi la 112 de această tentativă de sinucidere şi că, până la urmă, totul s-a terminat cu bine. Tot ei spuneau că la faţa locului au fost şi echipaje de Poliţie.

La Poliţie, însă, ni s-a spus că nu a existat o sesizare oficială pentru tentativă de sinucidere. A fost, într-adevăr, un apel, prin care se sesiza că „o femeie este pe balcon, vorbeşte şi ţipă tare”, dar fără vreo referire la o eventuală tentativă de a se arunca de acolo. Neoficial, se pare că, de fapt, vecinii femeii în cauză ar fi fost, probabil, deranjaţi de ceva- zgomot, gălăgie, nu se ştie exact – şi că asta i-ar fi determinat să anunţe autorităţile, exagerând, probabil, în ideea de a fi siguri că vor veni oamenii legii la faţa locului, în timp ce femeia ar fi spus că nu are niciun gând de sinucidere şi că nu are nevoie de ajutorul nimănui.

Ce s-a întâmplat, de fapt, în acel apartament din Tineretului rămâne o enigmă, până la urmă, dar „totul e bine când se termină cu bine”.

 

Verifica si

UN MORT ȘI UN RĂNIT GRAV, DUPĂ CE UN CAMION A INTRAT ÎN TREI MAȘINI OPRITE PE BANDA DE URGENȚĂ, PE A1

Accident grav, miercuri dimineață, pe autostrada A1 București-Pitești. O persoană a murit, iar alta e …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.