luni , 2 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Sport / ŞUMUDICĂ CÂŞTIGĂ CLAR PRIMA „MANŞĂ” A CONFRUNTĂRII CU HAGI

ŞUMUDICĂ CÂŞTIGĂ CLAR PRIMA „MANŞĂ” A CONFRUNTĂRII CU HAGI

Astra Giurgiu este ultima echipă calificată în semifinalele Cupei României, după victoria obținută la Ovidiu, contra Viitorului, scor 3-1.

Celelalte echipe calificate în semifinale sunt ACS Poli, FC Voluntari și CSU Craiova.

Spre deosebire de Gheorghe Hagi, care a ales să trimită în teren mai multe rezerve, Șumudică a utilizat o formație standard.

Tabela a confirmat intențiile Astrei, iar Seto a deschis scorul în minutul 40, prin Seto, care a înscris cu capul, fructificând o centrare perfectă a lui Constantin Budescu.

Budescu a majorat diferența Astrei chiar înainte de pauză, după ce a transformat un penalty obținut corect de Ioniță.

Hagi a efectuat două schimbări la pauză, introducându-i pe Purece și Benzar, iar Viitorul a devenit mult mai periculoasă.

Ba chiar a redus din diferență, în minutul 61, prin Vlad Morar, care l-a învins pe Iliev cu un șut care mai întâi a trecut printre picioarele lui Oros.

Giurgiuvenii au risipit emoțiile califcării în minutul 85. Scăpat singur cu Buzbuchi, Ioniță a ales să-i paseze lui Daniel Florea, abia intrat pe teren, care a îndeplinit o simplă formalitate.

Astra accede astfel în semifinalele Cupei României, acolo unde s-au mai calificat ACS Poli Timișoara, FC Voluntari și CSU Craiova.

Luni, cele două echipe se întâlnesc din nou, de data aceasta la Giurgiu, în cea de-a treia etapă a play-off-ului.

www.gsp.ro

Verifica si

TURNEU NAȚIONAL DE TENIS DE CÂMP LA GIURGIU

Autoritățile giurgiuvene bat palma pentru susținerea sportului – anunță Primăria Giurgiu, pe pagina oficială, explicând …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.