joi , 5 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / APĂ ŞI FOC – NOAPTE DE COŞMAR PENTRU POMPIERI

APĂ ŞI FOC – NOAPTE DE COŞMAR PENTRU POMPIERI

Noaptea de sâmbătă a fost una încărcată pentru pompieri, care, pe lângă deja obişnuitele apeluri prin care li se solicita ajutorul pentru curţi inundate, aceştia au avut de-a face şi cu trei incendii, toate în mai puţin de 12 ore.

Poate frigul instalat brusc, poate neglijenţa proprietarilor unor locuinţe din comunele judeţului au dus la izbucnirea celor trei incendii. Primul a fost anunţat în jurul orei 22, la o locuniţă din Grădiştea, unde au intervenit pompierii Gărzii Colibaşi.

Trei ore mai tâziu, o altă casă era în flăcări, de data aceasta, la Milcovăţu, unde focul a fost, până la urmă, stins, de pompierii de la Garda Mihăileşti, iar dimineaţă, în jurul orei 4.30, era rândul colegilor de la Detaşamentul Giurgiu să intre în acţiune, la un incendiu izbucnit într-o locuinţă din Băneasa.

Şi pentru că ploaia cade necontenit de mai bine de 24 de ore, nu au lipsit nici apelurile pentru inundaţii. Un astfel de apel a venit duminică dimineaţă, în jurul orei 9, de la proprietarii unei locuinţe din Comana, care aveau curtea inundată. În ajutor le-au venit pompierii Gărzii Colibaşi.

Cum prognoza meteo indică, în continuare, ploaie pe tot parcursul zilei de duminică, este de aşteptat ca pompierii să contabilizeze astăzi multe intervenţii de acest gen.

Verifica si

UN MORT ȘI UN RĂNIT GRAV, DUPĂ CE UN CAMION A INTRAT ÎN TREI MAȘINI OPRITE PE BANDA DE URGENȚĂ, PE A1

Accident grav, miercuri dimineață, pe autostrada A1 București-Pitești. O persoană a murit, iar alta e …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.