marți , 3 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / PREGĂTIRI PENTRU O NOUĂ BURSĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ DESTINATE ABSOLVENŢILOR

PREGĂTIRI PENTRU O NOUĂ BURSĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ DESTINATE ABSOLVENŢILOR

Agenţia Judeţeana pentru Ocuparea Forţei de Munca Giurgiu anunţa persoanele interesate ca in data de 20 OCTOMBRIE 2017 va avea loc bursa locurilor de munca pentru absolvenţi.

Evenimentul va avea loc incepand cu ora 9.00 si se va desfasura simultan in urmatoarele localitati:

-in mun. Giurgiu – incinta Restaurantului “Miorita”

-in orasul Bolintin Vale –  la sediul Bibliotecii din localitate.

 

Obiectivul principal al acestui eveniment il constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate in cautarea unui loc de munca, prin intalnirea directa a cererii cu oferta de locuri de munca.

“Bursa locurilor de munca pentru absolvenţi” reprezinta primul contact al tinerilor cu piaţa muncii, cu oferta locurilor de munca vacante şi nu in ultimul rand, cu posibilitatea de reorientare profesionala spre o ocupaţie noua, cu şanse mai mari de angajare

Agenţii economici care vor participa la BURSA LOCURILOR DE MUNCA vor avea prilejul sa-şi recruteze personalul direct, fara intermediari, in funcţie de cerinţele concrete ale locului de munca oferit.

Angajatorii pot depune oferta privind locurile de munca vacante la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Munca Giurgiu din mun. Giurgiu, sos.Bucureşti, bl.202/5D, tel/fax 0246/230613; e-mail : ajofm@gr.anofm.ro sau anca.mamaligan@gr.anofm.ro, iar pentru localitaţile arondate Punctului de lucru Bolintin Vale, la sediul din loc. Bolintin Vale, str. Republicii, tel/fax: 0246/271066, e-mail: dragos.tudor@grl.anofm.ro.

 

BIROUL DE PRESA AL AJOFM GIURGIU

Verifica si

PE JOS, SPRE ”LIBERTATE”… POLIȚIȘTII DE FRONTIERĂ DIN GIURGIU I-AU ÎNTRERUPT CĂLĂTORIA

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cetățean …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.