luni , 17 mai 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ZIUA PRODUSELOR AGROALIMENTARE ROMÂNEŞTI -UN SUCCES

ZIUA PRODUSELOR AGROALIMENTARE ROMÂNEŞTI -UN SUCCES

Cel puţin aşa caracterizează acest eveniment reprezentanţii Primăriei Giurgiu, unul din organizatorii acţiunii:

„Prima ediție a Zilei Naționale a Produselor Agroalimentare Românești s-a bucurat de un real succes la Giurgiu, sectorul amenajat în acest scop în hala de legume și fructe din Piața Centrală devenind aproape neîncăpător de tarabele pline cu legume, fructe și verdețuri de sezon, produse apicole, produse de panificație, dulciuri și alte produse agroalimentare autohtone.

Într-o atmosferă de sărbătoare întreținută de muzica populară, dar și de un moment artistic al Ansamblul folcloric “Doina Dunării”, giurgiuvenii veniți la piață au putut alege cele mai frumoase legume pentru proviziile de iarnă.

Evenimentul a fost organizat de Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Giurgiu, în parteneriat cu Instituţia Prefectului Giurgiu, Consiliul Judeţean Giurgiu și Primăria Giurgiu, în baza Legii nr. 168/2017, pentru a promova produsele agroalimentare româneşti şi a câştiga încrederea consumatorului.

Prezent la eveniment, primarul Nicolae Barbu le-a mulțumit producătorilor agricoli giurgiuveni că au răspuns în număr mare invitației Direcției pentru Agricultură Județeană Giurgiu și că au venit în Piața Centrală cu o ofertă bogată, variată și de calitate. Totodată le-a urat un an bogat, pe măsura muncii lor: Doresc să vă urez, celor care ati expus marfă astăzi atât de variată și de bogată, să aveți un an rodnic, sa aveți un an bogat, să fie pe măsura muncii voastre și să vă bucurați întotdeauna, să nu vă pară rău că ați urmat acest drum în viață, de a produce legume, produse și preparate tradiționale românești, pentru că suntem și vrem să rămânem recunoscuți ca țara cu produsele cele mai bune, naturale, sănătoase și care să întreacă orice lucru făcut sintetic.”

Verifica si

DOUĂ CASE CUPRINSE DE FLĂCĂRI, PE STRADA NICOLAE IORGA

UPDATE: La fața locului, pompierii au constatat faptul că ardeau violent o magazie și acoperișurile a …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.