miercuri , 28 iulie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / DISPĂRUTĂ DINTR-UN CENTRU AL PROTECŢIEI COPILULUI. POLIŢIA NE CERE AJUTORUL

DISPĂRUTĂ DINTR-UN CENTRU AL PROTECŢIEI COPILULUI. POLIŢIA NE CERE AJUTORUL

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu fac apel la cetățeni să îi anunțe dacă au informații cu privire la o minoră, plecată voluntar la data de 27.09.2017 de la o căsuță de tip familial, din municipiul Giurgiu, unde era instituționalizată

VINȚEANU ADRIANA VICTORIA, fiica lui Vasile și Doina, născută la data de 02.12.2002, în orașul Titu, județul Dâmbovița, domiciliată în sat Izvoru, comuna Gogoșari, județul Giurgiu, în data de 27.09.2017 a plecat de la căsuța de tip familial unde era instituționalizată, fără a înștiința personalul de serviciu și nu a mai revenit.

 

DATE SUPLIMENTARE:  Minora a mai fost plecată din instituție, de mai multe ori, fără acordul personalului, fiind identificată în municipiul București, în zona Gara de Nord.

 

SEMNALMENTE:   înălțime 1,70 metri, greutate 60 kg., constituție robustă, ten deschis, păr șaten până la umeri, drept, ochi verzi, prezintă urme de tăieturi superficiale pe antebrațe.

La data plecării purta o bluză de culoare gri, pantaloni tip bluejeans, de culoare albastră, pantofi sport de culoare neagră.

 

În caz de depistare se va contacta Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, de la Inspectoratul de Poliţie Județean Giurgiu, la numărul de telefon 0246 207164 sau se va apela numărul de urgență 112.

Verifica si

PIROTEHNIȘTII DE LA ISU, ÎN MISIUNE LA MIHAI BRAVU

Un proiectil exploziv de calibrul 152 mm a fost găsit, luni după-amiază, în localitatea Mihai …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.