marți , 28 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / ÎNCĂ UN CAZ DE MITĂ LA POLIŢIA GIURGIU!

ÎNCĂ UN CAZ DE MITĂ LA POLIŢIA GIURGIU!

Un agent de poliţie din cadrul IPJ Giurgiu a fost prins în flagrant după ce a primit ca mită suma de 3.000 de lei în vederea dispunerii unei soluţii favorabile privind restituirea unui permis de conducere, se arată într-un comunicat de presă transmis joi de DGA.

„Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Giurgiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, au organizat şi au realizat, în cursul zilei de ieri, prinderea în flagrant a unui agent de poliţie, din cadrul IPJ Giurgiu, după ce a primit, cu titlu de mită, suma de trei mii de lei de la o persoană denunţătoare în cauză”, precizează sursa citată.

În fapt, la data de 15 octombrie 2017, poliţistul a constatat infracţiunea de „refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice de sânge”, săvârşită de către denunţător, dispunând totodată suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

„La data de 16 octombrie 2017 poliţistul i-a pretins denunţătorului suma de trei mii de lei, pentru a-şi exercita influenţa, printr-un intermediar, asupra procurorului care supraveghează urmărirea penală în cauză, în vederea dispunerii unei soluţii favorabile denunţătorului şi restituirii permisului de conducere”, se mai arată în comunicatul de presă.

A doua zi, poliţistul i-a pretins denunţătorului încă 1.500 de lei, pentru a administra probe în cauza penală astfel încât aceasta să fie soluţionată prin clasare.

În data de 18 octombrie, „după constatarea infracţiunii flagrante, s-a dispus reţinerea suspectului pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, ulterior Tribunalul Giurgiu dispunând măsura preventivă a arestului la domiciliu”.

Ofiţerii din cadrul SJA Giurgiu au efectuat activităţile de urmărire penală dispuse de către procurorul de caz, probatoriul fiind administrat cu sprijinul DGA – Structura Centrală.

Cercetările continuă pentru clarificarea tuturor aspectelor în cauzei şi documentarea întregii activităţi infracţionale.

www.agerpres.ro

Verifica si

CARE ESTE ADEVĂRATA MIZĂ A RĂZBOIULUI DECLANȘAT DE ȘEFUL DGASPC?

Declarații belicoase și acuzații ”curg”, în ultimele zile, în ceea ce s-a transformat într-un adevărat …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.