sâmbătă , 8 mai 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / POLIŢIA ROMÂNĂ – CONTROL ÎN VAMA GIURGIU

POLIŢIA ROMÂNĂ – CONTROL ÎN VAMA GIURGIU

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, a declarat pentru AGERPRES că, într-o acţiune a poliţiştilor pentru verificarea legalităţii transportului rutier public de persoane efectuată joi la intrarea în România prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, au fost legitimate 150 de persoane şi au fost aplicate 17 sancţiuni în valoare totală de 38.500 de lei.

„Astăzi, am desfăşurat la intrarea în România, în zona Vămii Giurgiu, o acţiune de control, care s-a desfăşurat în două etape, privind verificarea legalităţii transportului rutier public de persoane iar în urma acestei acţiuni au fost verificate şase autovehicule destinate transportului public de persoane, două autoutilitare de transport marfă, au fost legitimate 150 de persoane şi a fost aplicat un număr de 17 sancţiuni în valoare totală de 38.500 de lei”, a precizat Georgian Drăgan.

Potrivit acestuia, au fost confiscate articole de îmbrăcăminte nedeclarate sau fără documente de provenienţă în valoare totală de 7.400 de lei.

Acţiunea a fost coordonată de Direcţia Poliţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Române împreună cu Serviciul Rutier al IPJ Giurgiu, poliţişti de frontieră şi lucrători de la ANAF.

www.agerpres.ro

Verifica si

ADMINISTRAȚIA FINANȚELOR GIURGIU ATENȚIONEAZĂ: 25 MAI – TERMEN LIMITĂ PENTRU DEPUNEREA DECLARAȚIEI UNICE

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Giurgiu  informează contribuabilii că termenul de depunere a formularului 212  …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.