joi , 17 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / LA DOUĂ SĂPTĂMÂNI DUPĂ CE A FOST PRINS ÎN FLAGRANT, UN POLIŢIST GIURGIUVEAN ESTE TRIMIS ÎN JUDECATĂ PENTRU MITĂ

LA DOUĂ SĂPTĂMÂNI DUPĂ CE A FOST PRINS ÎN FLAGRANT, UN POLIŢIST GIURGIUVEAN ESTE TRIMIS ÎN JUDECATĂ PENTRU MITĂ

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Giurgiu au finalizat cercetările, iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu a emis rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest la domiciliu, a unui agent de poliție, pentru comiterea infracțiunii de luare de mită, în variantă agravată.

În fapt, la data de 15.10.2017, poliţistul a constatat infracţiunea de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice de sânge, săvârşită de către denunţător, dispunând totodată suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Ulterior, lucrătorul M.A.I. i-a pretins suma de 4.500 de lei, pentru a administra probe în cauza penală astfel încât aceasta să fie soluționată prin clasare și pentru ca permisul de conducere să-i fie restituit. In acest context, persoana respectivă a depus denunț la S.J.A. Giurgiu.

În baza denunțului, la data de 18.10.2017, ofițerii D.G.A. –S.J.A. Giurgiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu au realizat acțiunea de prindere în flagrant a polițistului, după ce a primit de la denunțător suma de 3.000 de lei.

Ofițerii din cadrul S.J.A. Giurgiu au efectuat activitățile de urmărire penală dispuse de către procurorul de caz, probatoriul fiind administrat cu sprijinul D.G.A. – Structura Centrală.

 

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Verifica si

CONTINUĂ AVERTIZĂRILE METEO: PLOI TORENȚIALE, VIJELII, GRINDINĂ ȘI FURTUNI LA GIURGIU

Începând de la ora 10:00 a zilei de miercuri a intrat în vigoare un Cod …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.