miercuri , 28 iulie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / CELEBRA FIRMĂ E-MAG – INTENŢIE DE INVESTIŢIE MAJORĂ ÎN JUDEŢUL GIURGIU

CELEBRA FIRMĂ E-MAG – INTENŢIE DE INVESTIŢIE MAJORĂ ÎN JUDEŢUL GIURGIU

Este vorba despre o investiţie de 120 de milioane de euro, ce ar urma să fie făcută de E-mag la Joiţa. Anunţul a fost făcut de preşedintele PSD, Niculae Bădălău, într-o conferinţă de presă susţinută la Giurgiu.

„Am discutat recent cu ministrul Ilan Laufer, care m-a informat că E-mag intenţionează să investească 120 de milioane de euro la Joiţa, în judeţul Giurgiu.

Ar fi un mare câştig pentru Giurgiu această investiţie, care ar dezvolta economia judeţului. De altfel, zona de nord a judeţului este în plină dezvoltare şi acolo ne confruntăm acum cu o lipsă a forţei de muncă – în special a celei calificate.

Problemele cu şomajul au rămas în zona sudică a judeţului şi, de aceea, eforturile noastre spre atragerea de investitori trebuie să se axeze acum pe această zonă” – spune liderul PSD.

Revenind la investiţia pe care E-mag intenţionează să o facă la Joiţa, nu se cunosc, deocamdată, detalii concrete – în afară de valoarea semnificativă – însă este cert că, dacă se va concretiza, o astfel de investiţie va aduce un mare „plus” economiei judeţului.

 

Verifica si

UN MORT ȘI UN RĂNIT GRAV, DUPĂ CE UN CAMION A INTRAT ÎN TREI MAȘINI OPRITE PE BANDA DE URGENȚĂ, PE A1

Accident grav, miercuri dimineață, pe autostrada A1 București-Pitești. O persoană a murit, iar alta e …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.