luni , 2 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / A VENIT ŞI BRADUL DE CRĂCIUN! ŞI ÎN ACEST AN, TOT O DONAŢIE

A VENIT ŞI BRADUL DE CRĂCIUN! ŞI ÎN ACEST AN, TOT O DONAŢIE

Ca în fiecare an, în apropierea sărbătorilor de iarnă, Primăria municipiului Giurgiu prin Giurgiu Servicii Locale, pe lângă împodobirea orașului cu ornamente specifice acestei perioade, în Parcul Mihai Viteazu instalează un brad natural. Și de această bradul provine dintr-o donație făcută de o familie din Gostinu.

”Vom folosi aceleași ornamente de anul trecut, pe care angajații de la Giurgiu Locale s-au ocupat să le rapare și să le curețe. Se pare că au găsit și brad de la o familie din Gostinu. Eu sper că va fi un brad frumos, ca în fiecare an. Anul următor am propus conducerii Giurgiu Servicii Locale să-și gândească programul și să pregătească un brad dintr-o construcție metalică cu o îmbrăcăminte de rigoare din materiale specifice, pe care să-l folosim an de an,” a declarat primarul Nicolae Barbu într-o recentă conferință de presă.

Cu ajutorul unei macarale, angajații Giurgiu Servicii Locale lucrau, astăzi, la amplasarea bradului în Parcul Mihai Viteazu, urmând ca în această săptămână angajații Giurgiu Servicii Publice să-l împodobească.


Startul sărbătorilor de iarnă va fi dat odată cu aprinderea luminițelor în tot orașul în data de 6 decembrie.

Verifica si

PLĂȚILE ELECTRONICE, TOT MAI ACCESATE DE GIURGIUVENI…

Potrivit unei recente statistici realizată de  DITL Giurgiu, folosind  date ale platformei www.ghiseul.ro, plățile electronice …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.