duminică , 14 august 2022
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / JANDARMII AU MULT „DE TREABĂ” LA GIURGIU…

JANDARMII AU MULT „DE TREABĂ” LA GIURGIU…

Contrabandă cu ţigări şi tâlhărie – sunt cele mai recente cazuri rezolvate de jandarmii din Giurgiu, care explică, în comunicate de presă, despre ce este vorba:

Jandarmii giurgiuveni au continuat acțiunile pentru combaterea comerțului ilicit cu produse accizabile și a celor fără documente de proveniență. În urma misiunilor pe această linie, în ultimele zile au fost depistate 2 persoane având asupra lor pachete de țigări fără timbru fiscal sau timbrate în altă țară.

Acțiunile au avut loc în zona strada Gării și pe strada Tineretului, fiind ridicate pentru continuarea verificărilor 230 de pachete de țigări.

În aceste cazuri, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “contrabandă”, cercetările fiind continuate de Poliție.”

Jandarmii giurgiuveni au depistat ieri, 24 ianuarie, în zona pieței centrale 4 minori bănuiți că au tâlhărit un bătrân. Echipajul Jandarmeriei a fost sesizat de un vecin al bătrânului care a văzut întâmplarea și i-a putut descrie.

În jurul orei 17.30, bărbatul de 89 de ani se afla pe strada Tabiei în momentul în care unul dintre copii i-a cerut un leu pentru a cumpăra o pâine, iar când acesta a scos banii din buzunar, ceilalți l-au trântit la pământ și i-au smuls din mână suma de 91 de lei.

În scurt timp minorii, cu vârste cuprinse între 9 și 15 ani, au fost depistați de jandarmi, având asupra lor suma de bani menționată.

În acest caz au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tâlhărie”, cercetările fiind continuate de Poliție.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Verifica si

A DOUA ȘANSĂ PENTRU ABSOLVENȚII DE LICEU: MARȚI ÎNCEPE SESIUNEA DE VARĂ A BACALAUREATULUI

Absolvenții promoției 2022 care nu au reușit să promoveze examenul de Bacalaureat mai au o …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.