vineri , 17 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / ŞCOALA 8 – PRIMA ŞCOALĂ LA NIVEL EUROPEAN DIN GIURGIU

ŞCOALA 8 – PRIMA ŞCOALĂ LA NIVEL EUROPEAN DIN GIURGIU

Primăria Giurgiu anunţă că Școala Academician Marin Voiculescu va beneficia de lucrări ample de modernizare și va deveni cu adevărat o școală europeană, nu doar prin serviciile educaționale de calitate ci și prin infrastructura școlară, dotările și condițiile pe care le va oferi elevilor și cadrelor didactice.

Municipalitatea a inclus unitatea de învățământ în programul de eficientizare energetică a unităților de învățământ depuse de municipalitate pe Axa 3.1.B din Programul Operațional Regional 2014-2020. Acesta a trecut de etapa verificării administrative și urmează evaluarea tehnică și financiară, la Școala Gimnazială Academician Marin Voiculescu fiind vorba de 850.000 euro.

La capitolul dotări, toată școala va beneficia de mobilier nou, pentru toate sălile de clasă, prin PNDL, în sumă de circa 12 miliarde de lei vechi. Până la achiziționarea mobilierului și amplasarea acestuia, conducerea Primăriei Giurgiu vrea să modernizeze toată școala, va fi înlocuit parchetul, tâmplăria, tablele, vor fi făcute reparații la instalația electrică, termică și sanitară. În acest sens, primarul Nicolae Barbu a făcut ieri o vizită și o inspecție în această școală, însoțit de conducerea unității de învățământ, inspectorul școlar general, Gigi Oprișan și directorul direcției de investiții din Primărie, Marius Leafu.

Au fost punctate toate problemele și discutate cele mai bune soluții, iar edilul șef a luat în calcul chiar și extinderea școlii cu un nou corp de clădire, de tip P+2, care să deservească nu doar pentru activitatea educațională ci și pentru after scool.

În urma acestor investiții de amploare, Școala Gimnazială Academician Marin Voiculescu va deveni într-un timp relativ scurt cu adevărat o școala europeană.

Verifica si

TURNEUL DE TENIS ”CUPA MY WISHES”, SUSȚINUT FINANCIAR ÎN ÎNTREGIME DE CONSILIUL JUDEȚEAN ȘI CÂȚIVA SPONSORI

Giurgiu este, în aceste zile, polul tenisului românesc pentru juniori, prin organizarea turneului ”Cupa My …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.