miercuri , 29 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / CENTRELE DE COLECTARE FIER VECHI -LUATE CU ASALT

CENTRELE DE COLECTARE FIER VECHI -LUATE CU ASALT

Patronii centrelor de colectare fier vechi din județ au avut parte de o surpriză – neplăcută, pentru unii – fiind ”călcați” de polițiști, într-o razie amplă, soldată cu rezultate pe măsură:

37.800 de kilograme de deșeuri neferoase ridicate în vederea confiscării, sechestru asiguratoriu de 500.000 de lei într-un dosar instrumentat și peste 260 de sancțiuni contravenționale aplicate, sunt rezultatele obținute în urma unei razii de amploare a polițiștilor giurgiuveni.

Miercuri, 30 mai a.c., polițiștii giurgiuveni au executat o razie de amploare pe raza întregului județ vizând prevenirea și combaterea faptelor ilicite la regimul colectării, transportului și a comercializării deșeurilor feroase și neferoase.

Cu ocazia tuturor activităților s-a descins simultan la toate cele 51 de centre de colectare de metale de pe raza județului Giurgiu, confiscându-se în total cantitatea de 37.800 de kilograme de deșeuri neferoase.

De asemenea au fost constatate două infracțiuni de evaziune fiscală prevăzute de legea 241/2005 și au fost aplicate peste 260 de sancțiuni contravenționale în valoare de 127.000.

Polițiștii au instituit un sechestru asiguratoriu într-un dosar instrumentat de 500.000, de lei au fost verificate peste 490 de autovehicule,  legitimate și implementate în baza de date un număr de 636 de persoane.

La acțiune au participat un număr de 123 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu care au fost sprijiniți de reprezentanți de la  Garda de Mediu, A.N.A.F, E.N.E.L, T.E.L.E.K.O.M, și S.N.C.F.R – S.A.”

Verifica si

GIURGIUVENI DIN GRUPURI VULNERABILE, BENEFICIARII CELUI MAI RECENT PROIECT LANSAT DE DGASPC

Persoanele care aparțin grupurilor vulnerabile din șase localități rurale ale județului Giurgiu (Vânătorii Mici, Florești- …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.