vineri , 17 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / SUPRAIMPOZITAREA CLĂDIRILOR ȘI TERENURILOR ABANDONATE – O TACTICĂ CE ”MERGE” LA GIURGIU

SUPRAIMPOZITAREA CLĂDIRILOR ȘI TERENURILOR ABANDONATE – O TACTICĂ CE ”MERGE” LA GIURGIU

20 din cei aproape 100 de proprietari ai unor imobile neîngrijite și aflate într-o stare avansata de degradare au decis să se conformeze și să ia măsuri după ce au fost notificați de comisia din cadrul Primăriei Giurgiu care anterior a mers în teren, a constatat, a punctat și ulterior a întocmit un raport.

În această situație se află circa 100 de proprietari de clădiri și terenuri care au fost notificați și care fie se vor conforma în termenul legal (6 luni clădiri, 15 zile terenuri) fie vor fi supraimpozitați, între 300-500%, conform criteriilor de încadrare prevăzute în anexele Regulamentului privind stabilirea condițiilor de impunere a supraimpozitării clădirilor și terenurilor neîngrijite de pe raza Municipiului Giurgiu.

Proprietarii aflați în această situație trebuie să știe faptul că, dacă nu se conformează, riscă de anul viitor supraimpozitare și ulterior, dacă nu plătesc, pot chiar să își piardă proprietățile, executate silit și vândute pentru recuperarea prejudiciului.

Această problemă a fost subiectul unei hotărâri de consiliu din 15 ianuarie 2016, privind supraimpozitarea clădirilor și terenurilor neîngrijite de pe raza Municipiului Giurgiu și în care sunt reglementate procentele, criteriile și comisia responsabilă.

Pe această tema, giurgiuvenii pot trimite sesizari sau reclamatii pe adreasa: sesizari@primariagiurgiu.ro – anunță reprezentanții Primăriei.

Verifica si

TURNEUL DE TENIS ”CUPA MY WISHES”, SUSȚINUT FINANCIAR ÎN ÎNTREGIME DE CONSILIUL JUDEȚEAN ȘI CÂȚIVA SPONSORI

Giurgiu este, în aceste zile, polul tenisului românesc pentru juniori, prin organizarea turneului ”Cupa My …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.