duminică , 13 iunie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / S-AU TERMINAT ȘCOLILE, VIN ”ÎNTĂRIRI” LA STRUCTURILE M.A.I.

S-AU TERMINAT ȘCOLILE, VIN ”ÎNTĂRIRI” LA STRUCTURILE M.A.I.

Începând cu data de 01.08.2018,  cincisprezece noi polițiști de frontieră vor începe activitatea la structurile subordonate din competența Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu. Aceștia au urmat cursurile Scolii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră ”Avram Iancu” – Oradea, fiind repartizați în cadrul structurilor operative.

Pentru o perioadă de 6 luni, polițiștii de frontieră se vor afla sub tutelă și vor începe să  pună în practică cunoștințele dobândite în timpul orelor de curs și de practică.

Șeful Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu le-a transmis tinerilor să aibă încredere în forțele proprii, să dovedească inițiativă și prin conduita și acțiunile lor să onoreze profesia de polițist.

Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu a desfășurat și anul acesta activități de informare și recrutare de personal în rândurile Ministerului Afacerilor Interne, fiind depuse un număr de 81 de dosare pentru participarea la concursurile de admitere organizate de Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” – București și 192 dosare pentru Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră ”Avram Iancu” – Oradea.

 

  Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

  Agent șef adjunct de poliție Cocoru Alina

Verifica si

ALTĂ ZI, ALT TRANSPORT ILEGAL DE DEȘEURI OPRIT LA VAMA GIURGIU…

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, împreună cu lucrători din …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.