marți , 28 septembrie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / START LUCRĂRILOR PE O NOUĂ SERIE DE STRĂZI DE PĂMÂNT

START LUCRĂRILOR PE O NOUĂ SERIE DE STRĂZI DE PĂMÂNT

Marți, 1 august, a fost dat startul lucrărilor din cadrul proiectului “Modernizare ansamblu străzi situate în zona 2 a municipiului Giurgiu”.

 

Valoarea licitată inițial a fost de aproape 14 milioane de lei fără TVA și atribuirea contractulului a fost pentru suma de cca. 10 milioane de lei fără TVA, iar durata de execuție a lucrărilor este de la data emiterii ordinului de începere și până la 30 octombrie 2020.

“Modernizare ansamblu străzi situate în zona 1 a municipiului Giurgiu” este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2016-2020 II-(PNDL II), derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în timp ce “Modernizare ansamblu străzi situate în zona 2 a municipiului Giurgiu” este finanțat din fonduri de la bugetul local. Ambele proiecte însumează 118 străzi, fundături și ulițe în lungime de circa 27 de kilometri.

Proiectele de modernizare a zonelor I și II din municipiul Giurgiu au ca termen de finalizare anul 2020, însă constructorul speră ca aceste lucrări să fie definitivate în vara anului 2019 – anunță reprezentanții Primăriei.

Verifica si

DOUĂ UNITĂȚI ȘCOLARE DIN MUNICIPIU, DAR ȘI SEDIUL CONSILIULUI JUDEȚEAN BENEFICIAZĂ DE FINANȚARE PRIN P.O.R.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației anunță, luni, semnarea a 42 de noi contracte de …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.